Tanssistudio Sahramin toimintaperiaatteet

Tanssistudio Sahramin toimintaperiaatteet
 1. Lukukauteen sisältyvät lomapäivät ilmoitetaan salin ilmoitustaululla, Facebookissa ja kotisivuilla (www.tanssistudiosahrami.fi).
 2. Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen kotisivuilta löytyvältä nettilomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova ja se tulee pakottavan esteen sattuessa peruuttaa viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Tanssistudio pidättää oikeuden laskuttaa peruuttamattomasta kurssista.
 3. Kurssipaikka varataan koko lukukaudeksi. Koko kurssimaksu on maksettava riippumatta siitä, osallistuuko kurssilainen kaikille tunneille. Kurssimaksu voidaan kuitenkin palauttaa käyttämättömien tuntien osalta, jos poissaolo johtuu pitkäaikaisesta sairaudesta (lääkärintodistus toimitettava) tai muutosta toiselle paikkakunnalle. Työ- tai koulutusesteiden aiheuttaman poissaolon takia kurssimaksua ei palauteta. Liikunta- yms. seteleillä maksettua kurssimaksua ei voida palauttaa.
 4. Satunnaisten esteiden aiheuttamat poissaolot on mahdollista korvata toisessa saman lajin ryhmässä, ei kuitenkaan erikoiskursseilla. Suositeltavinta on korvata poissaolot omassa tasoryhmässä tai tasoa alemmassa ryhmässä. Poissaolot on korvattava saman lukukauden aikana.
 5. Kurssimaksuohjeet löytyvät kotisivuilta Maksuohje-sivulta. Kurssimaksu maksetaan ensisijaisesti pankkitilille. SporttiPassilla, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Tyky-Kuntoseteleillä tai Virikeseteleillä voi myös maksaa ohjaajalle tunnilla. Yli 150 € suuruisen kurssimaksun voi puolittaa ja maksaa kahdessa erässä. Jos kurssimaksua ei suoriteta eräpäivään mennessä, lasku siirtyy Tulosperintä Oy:n perittäväksi. Tällöin perimiskulujen lisäksi peritään viivästyskorko 11,5 % eräpäivästä lähtien.
 6. Alennukset:
  • 10 % alennus toisesta tai useammasta tanssikurssista
  • 10 % perhealennus toisesta tai useammasta tanssikurssista
  Jos kurssit ovat erihintaisia, alennus koskee edullisempaa kurssia.
  Etu koskee vain lukukauden mittaisia kursseja, ei kurssin osia tai erikoiskursseja.
 7. Yksittäistunneille voi tulla, jos kurssilla on tilaa. Yksittäistunnit maksetaan ohjaajalle tunnin alussa tasarahalla tai etukäteen Tanssistudio Sahramin tilille, jolloin ohjaajalle annetaan maksukuitti.
 8. Kurssilainen saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen.
 9. Jokainen vastaa itse pukutiloihin jätetyistä tavaroista. Varminta on ottaa arvotavarat tunnin ajaksi tanssisalin puolelle. Mahdolliset löydetyt vaatteet säilytetään löytötavarakorissa, löydetyt arvotavarat ovat kuitenkin ohjaajilla.
 10. Jos ohjaaja sairauden tai muun esteen takia ei pääse paikalle, tunnin pitää ohjaajan valitsema sijainen tai lukukautta jatketaan niin, että sovittu tuntimäärä tulee pidettyä.
 11. Ylivoimaisen esteen, kuten pandemian, estäessä lähiopetustunnit tullaan opetus antamaan livestreamtunteina tai videoina. Kurssimaksua ei tällöin palauteta.

 

Tietosuojakäytäntö

 

sivu päivitetty 7.6.2020

© Sirke Seppänen 2008–2021      sivujen toteutus © Inka Vilén 2008–2021